BAMBU KITCHEN & BAR

BAMBU KITCHEN & BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen
12 okt 2021 om 19:48 Super lekker!!
6 okt 2021 om 20:10 Het duurde erg lang voordat het eten kwam. Ruim een half uur langer dan dat er werd aangeven. Bij de spare ribs ontbrak de dip en het zijn ook echt alleen spare ribs zonder bijgerechten. Dat was een beetje karig dus. De rendang was niet bijzonder.
15 mei 2021 om 5:57 De vis (curry) viel me eerlijk gezegd een beetje tegen (flinke stukken en droog) de Jack fruit en andere groenten waren lekker. De bezorging was vlot stond binnen no time voor de deur.
13 mei 2021 om 21:06 Eindeloos wachten, zonder extra bellen hadden we nog steeds niets
9 mei 2021 om 10:50 Niet normaal ZO lekker!! Bijna alles een keer geprobeerd en stuk voor stuk zó goed! Bezorging ook altijd op tijd binnen een half uur.
8 mei 2021 om 21:13 Lekker eten!
6 mei 2021 om 21:33 Lekker vers je krijgt wat je besteld top Voldoende netjes verpakt zeker voor herhaling vatbaar
5 mei 2021 om 10:28 Na eerdere goede ervaringen bij Bambu, was dit een zeperd.......
24 apr 2021 om 22:42 Echt te lang en mijn eten was koud, die van mijn vriend was wel warm
21 apr 2021 om 22:14 Snel, vers, lekker, aldus : top!
14 apr 2021 om 21:51 Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten. Eten was ook goed verpakt.
4 apr 2021 om 22:25 Voor de tweede keer heerlijk gegeten!! Dit wordt een blijvertje:) We kijken al uit naar de volgende bestelling!